fbpx

Suomen kovinta puhelinmyyntiä

Etsimme tuloshakuista puhelinmyyjää. Tulet myymään sähkösopimuksia Suomen kovimmassa telemyyntiporukassa. Tässä työssä on tienestit kohdallaan.

– Kaikki myyjämme ovat alan huippuja

– Meillä vain kovimman asenteen omaavat pärjäävät

– Töitä voi tehdä etänä tai toimistolla (Helsinki, Tampere)

– Alan kovin palkkiotaso, keskipalkkiot tällä hetkellä + 8 000 €/kk per myyjä

– Myytävä tuote on markkinoiden parhaimpia sähkösopimuksia. Tuotteen brändi ja hinta ovat kunnossa

 

Puhelimitse tehtävä myyntityö on myyntiä parhaimmillaan

Tämä työ ei hirveästi esittelyjä kaipaa. Tässä pestissä myydään huippu tuotetta ja mukaan pääsee vain parhaimmat puhelinmyyjät. Tuote on niin hyvä, että sen tarvitsee käytännössä jokainen, ja asiakkaan kiinnostuksen herättäminen on täysin myyjästä kiinni. Mitä enemmän saat ihmisiä kuuntelemaan, sen enemmän teet kauppaa. Kaupanteko ei jää tuotteesta kiinni.

Uskallamme väittää, että olemme puhelinmyynnissä Suomen parhaita. Meillä työskentelee vain ne, jotka ovat ymmärtäneet, että puhelinmyynti on paras tapa tehdä kauppaa kunhan sen tekee oikein. Varsinaisesta myynnistä/myyntityöstä opetamme myyjälle kaiken tarvittavan. Mikäli olet kovan työmoraalin omaava ja myyntityö on mielestäsi kiinnostavaa niin tämä paikka on sinua varten. Työssä pääset haastamaan itseäsi joka päivä ja kaupan makuun pääset nopeasti ja satavarmasti. Tässä työssä eivät kaikki pärjää, mutta ne jotka pärjäävät niin heräävät joka aamu innoissaan hommiin. Tavoitteet on selkeät ja niihin päästään kun tehdään oikeita asioita. Ympärillesi saat Suomen kovimmat puhelinmyyjät ja Suomen parhaat valmentajat. Onnistuminen ei ole enää sattumasta kiinni.

Kattavan myyntikoulutuksen ansiosta aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, Myyntikokemuksesta on kuitenkin etua, mutta kaikista tärkeintä on se, että olet kunnianhimoinen ja tiedät, että olet valmis tekemään töitä ison palkkion eteen. Tavoite on tienata myyntipalkkioita joka kuukausi 8 000 €/kk. Menestymisen kaava on mitä enemmän tekoja, sitä enemmän tulosta. Parhaat myyjät työskentelevät noin 9 tuntia päivässä niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Kova tulos syntyy kun uskot itseesi ja olet valmis painamaan töitä myös silloin, kun tuntuu siltä, että ei jaksa. Toisin sanoen vaikka et omaisi yhtään myyntikokemusta, mutta tiedät, että työmoraalisi ja asenteesi on kultaa niin tämä työ saattaa sopia sinulle. Työtä ei ole mahdollista tehdä osa-aikaisesti.

Mikäli kuulostaa siltä, että olet etsimämme henkilö niin ilmoita itsestäsi lomakkeella tai soita suoraan: Saku Koponen puh. (040) 1783361 tai Aleksi Rönkkö puh. (050) 4073426