fbpx

 Hae ständimyynnin ykköstiimiin

Myyntiboosti on perustettu, jotta myyntiständillä oikeasti tapahtuu sitä tärkeintä – eli kauppaa. Tässä työssä myydään ständimyynnin kuningastavaraa eli Helenin sähkösopimuksia, jossa tuote ja brändi on valittu tarkasti jotta asiakkaat saavat vain parasta ja myyjän on helppo uskoa omaan tuotteeseensa.
Tiimissä on tekemisen meininki, kaikki myyjät haluavat menestyä sekä tienata mahdollisimman paljon rahaa. Provisiomalli on toteutettu niin, että jokaisen myyjän realistinen tavoitepalkkiot on joka kuukausi yli 7 000 €/kk.  Ennätyspalkkiot tässä työssä on reilusti yli 12 000€/kk. Toimeentulosta ei tarvitse huolehtia, koska h
uonoimpinakin kuukausina myyjä pääsee yli 3 500€ ansioihin.

Ständimyyntiä huipputienesteillä – miksi hakea?

 • Pääset työskentelemään parhaiden myyjien kanssa
 • Opetamme sinut myymään oikeasti hyvin
 • Saat tueksesi Suomen kovimman face to face myynnin valmennuksen
 • Myytävä tuote on niin hyvä, että käytännössä jokainen asiakas sen tarvitsee
 • Myyntipaikat ovat parhaita mitä Suomesta löytyy
 • Pääset vaikuttamaan sekä yrityksen toimintaan, että omaan työskentelytapaan
 • Joustavat työrutiinit, vapaapäivät sovittavissa helposti
 • Pääset reissaamaan ympäri Suomen
 • Esimiehet ja työkaverit joita oikeasti kiinnostaa miten sinulla menee sekä töissä, että vapaa-ajalla
 • Säännölliset myyntikilpailut, joissa voittajat palkitaan tuntuvilla palkinnoilla

 

Sähkösopimuksen myynti ständillä on simppeliä ja myytävä tuote on oikeasti hyvä. Käytännön tasolla myyt asiakkaalle luotettavaa brändiä, toimivaa yhtiötä ja turvallisempaa/edullisempaa sähkösopimusta. Asiakkaan näkökulmasta sähkösopimuksen vaihtaminen on vaivatonta ja hyötyjä tulee hinnan putoamisen lisäksi useita. Suomeksi sanottuna myyjä saa rahaa siitä, että auttaa asiakasta valitsemaan itselleen paremman sopimuksen. Työ ei ole tyrkytystä tai pakkomyyntiä vaan asiakkaalle hyötyjen tarjoamista. Ständillä ei ole rajaa kuinka monta sopimusta voi päivässä tehdä, joten tienestit ovat rajattomat! Mitä pidempään tekee töitä, sen enemmän tulee sopimuksia!

Olemme rakentaneet Suomen menestyksekkäimmän ständimyyntitoimiston, jossa tehdään isoa tulosta. Tulos perustuu oikeaoppiseen koulutukseen ja maan parhaimpiin myynninvalmentajiin. Tiimissä vallitsee menestyksen ilmapiiri ja jokainen tekee päivittäin töitä kovilla tavoitteilla. Myyjiä johdetaan yksilöinä ja apunasi on aina myyntipäällikkö joka on valmiina jeesaamaan myyntituloksen ylös huonoinakin päivinä. Itse työ tehdään yksin, mutta hyvä tiimi ympärillä jeesaa myös sinut huipputuloksiin.

  Entä jos myyntityö kiinnostaisi, mutta en tiedä pärjäisinkö ilman kokemusta?

  Kokemuksesta on etua, mutta kattavan myyntikoulutuksen ansiosta kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä. Myyntipisteellä tapahtuva myyntityö ei ole rakettitiedettä ja työssä pääset hyödyntämään omaa persoonaasi ja sosiaalisia taitojasi. Kun ständimyynnin oppii, se on rentoa jutustelua ja neuvottelua asiakkaiden kanssa. Varsinaisesta myynnistä/myyntityöstä opetamme myyjälle kaiken tarvittavan. Mikäli tiedät, että jaksat tehdä töitä oman tilipussin eteen ja myynti on mielestäsi kiinnostavaa niin ständimyynti Myyntiboostilla on elämäsi mahdollisuus. Työssä pääset haastamaan itseäsi joka päivä ja kaupan makuun pääset nopeasti ja satavarmasti.

  Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta myyntityö onnistuu ympäri Suomen eli hakijan paikkakunnalla ei ole merkitystä.

  Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian joko:

  – Lomakkeen kautta

  – Soittamalla suoraan: Saku Koponen, 040 1783361

  Whatsappaa painamalla tästä