fbpx

Myynnin ulkoistaminen

Myynnin ulkoistaminen on parasta mitä voit tehdä jos et itse halua panostaa myyntiin. Myyntikonseptin rakentamisessa tärkeää on etenkin myyntitiimin rakentaminen jolloin rekrytointi on tärkeä osa onnistunutta tulosta.  Me olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin jonka ansiosta oman alansa parhaat hakeutuvat meidän tiimiin. Sinun ei tarvitse enää miettiä onko myynnin ulkoistaminen kannattavaa vai ei.

Lue esimerkiksi miten hankimme päivässä yli 100 uutta asiakasta

Tulos

Myynnin ulkoistamisessa on tärkeintä löytää kumppani joka oikeasti tekee tulosta eikä keksi tekosyitä. Me olemme erikoistuneet tuloksen tekoon ja panostammekin myyjien laatuun – ei määrään. Tutustumme tuotteeseenne huolellisesti ja välitämme palautteen kentältä – jotta voisimme kehittää palvelustasi entistä paremman. Takauksena tuloksesta maksat vain toteutuneesta tuloksesta.

Brändi

Toteutamme paljon promootio-, ständi- ja -puhelinmyyntiä. Toiseksi tärkein tavoitteemme tuloksenteon jälkeen on se, että tuleva asiakkaasi muistaa kenen asiakas hän on – positiivisella tavalla. Pyrimme aina jättämään asiakkaaseen lähtemättömän vaikutuksen. Tämän ansiosta asiakassuhde alkaa mukavasti ja peruuntumiset vähenee.

U

Näkyvyys

Kaikkia ihmisiä ei vain saa ostamaan ensimmäisellä kohtaamisella. Tämän takia onkin tärkeää jättää positiivinen mielikuva yrityksestä ja hoitaa jokainen kohtaaminen kunnialla ja positiivisella energialla. Huippumyyjä tietää miten jättää myynti/promootiotilanne asiakkaan mieleen positiivisella tavalla ja asiakkaan ”tilanteeseen palaaminen” todennäköistyy huomattavasti – ainakin myyjän avustamana.

kuluttajaMyyntiä suurella volyymilla Myynti kasvuun

 

 

 

Ständimyynnin ulkoistaminen

Viedään brändisi sinne missä tulevat asiakkaasi viettävät aikaa.

Kasvotusten tapahtuva myynti on tehokas tapa avata uusia asiakassuhteita. Parempaa paikkaa kuluttajamyyntiin kuin kauppakeskus ei kirjaimellisesti ole. Marketteihin ja kauppakeskuksiin mentäessä ihmiset ovat pistäneet ostohousut jalkaan ja ovat valmiina päätöksentekoon.
Ständimyynti on varma keino tehdä tulosta ja tässä olemmekin alan parhaita. Teemme ständimyyntiä usean vuoden kokemuksella ja ymmärrämme laadukkaan asiakaskohtaamisen arvon.

 

Puhelinmyynnin ulkoistus

Puhelinmyyntikö kuollut? Miksi se on silti niin tehokasta?

Puhelinlangat ovat keksitty syystäkin ja sen takia puhelinmyynti on todella tehokas keino tapa tavoittaa suuri määrä ihmisiä. Teemme tulosta puhelimessa jatkuvasti ja senkin voi hoitaa tyylillä – siten, että asiakas jopa suosittelee sinua tutuilleen. Keskustelemme mielellämme lisää siitä miten voimme auttaa Teitä puhelinmyynnissä.

 

Myynnin kasvu alkaa nyt. Jätä yhteystietosi alle niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

  HENKILÖT

  Saku Koponen
  040 1783361
  saku@myyntiboosti.fi

  Aleksi Rönkkö
  050 4073426
  aleksi@myyntiboosti.fi