Puhelinmyyntiä etätyönä

Tee etätyötä ja tienaa jopa yli 7 000 €/kk

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä mistä tahansa ja tienata erittäin hyviä summia. Myynti onnistuu täysin etänä – asuitpa sitten Suomessa tai muualla päin maailmaa.
 
Myytävä tuote on sähköyhtiöiden parhaimmistoa ja tuntuvien provisioiden ansiosta tienestimahdollisuudet ovat merkittävän hyvät. Etämyyntitiimissä myyntiä saat tehdä kotona tai missä ikinä haluatkin. Hommat tulee kuitenkin ottaa tosissaan ja tähän tiimiin etsitään tekijämyyjiä. Mikäli omaat jo kokemusta myynnistä ja haluat tienata isosti niin olet löytänyt oikean paikan – jatka lukemista
 
Etsimme tiimiin kokeneempia puhelinmyyjiä jotka tietävät mitä tuloksenteko vaatii ja mitä puhelimessa työskentely on. Vastineeksi pääset tekemään hommia huipputiimissä, ja saat myytäväksi sähköalan parhaan tuotteen. Provisiomalli on hyvin kannustava ja jokaisesta kaupasta maksetaan. Tässä työssä ahkeralle myyjälle realistinen tavoitepalkkio on yli 7000 €/kk.

 

GET STARTED

0$
Kiitos, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Miltä kuulostaisi, että sinäkin tienaisit yli 7 000€?
You need to select an item to continue

Next step

En usko, että voi tienata 7000 €/kk.

Ok. Tuohon summaan pääseminen on helposti avattavissa numeroilla ja luvut ovat selkeitä. Tiedämme, että kaikilla jotka meille päätyvät on realistinen mahdollisuus päästä tavoitteeseen. Oletko luonteeltasi ahkera ja jaksat tehdä töitä tavoitteiden eteen? Kenties vielä hyvä ottamaan oppia vastaan?

You need to select an item to continue

Next step

En kuvailisi itseäni edellämainituiksi.

Selvä. Voit silti tutustua kotisivuihimme ja mikäli herää kysyttävää niin voit olla yhteydessä meihin.

You need to select an item to continue

Next step

Tosi hyvältä!

Mahtavaa! Tarjoamme mahdollisuuden huippuhyviin tienesteihin ja sinulta se vaatii oppimiskykyä ja ahkeruutta. Mitä luulet, löytyykö sinulta motivaatiota tavoitella huipputuloja ja asettaa myös tekeminen sille tasolle?

You need to select an item to continue

Next step

Hyvä! Jätä yhteystietosi tähän ja olemme sinuun yhteydessä.

The final estimated price is :

Summary

Kuvaus Sisältö Quantity Price
Discount :
Total :

Jatka

Tienaa paljon tekemällä myyntityötä mistä ikinä haluatkaan

Sähkösopimuksen myynti puhelimessa on simppeliä ja myytävä tuote on oikeasti hyvä. Käytännön tasolla myyt asiakkaalle luotettavaa brändiä, toimivaa yhtiötä ja turvallisempaa/edullisempaa sähkösopimusta. Asiakkaan näkökulmasta sähkösopimuksen vaihtaminen on vaivatonta ja hyötyjä tulee hinnan putoamisen lisäksi useita. Suomeksi sanottuna myyjä saa rahaa siitä, että auttaa asiakasta valitsemaan itselleen paremman sopimuksen. Työ ei ole tyrkytystä tai pakkomyyntiä vaan asiakkaalle hyötyjen tarjoamista.

Etsimme kokopäiväistä myyjää, joka haluaa kehittyä myyjänä ja päästä isoihin ansioihin. Duunia saat tehdä mistä tahansa, mutta myynnin nälkää ja draivia pitää olla! Myyjä perehdytetään työhön kattavasti, mutta etätiimiin etsimme lähtökohtaisesti jo myynnistä kokemusta omaavaa tekijää. Työhön tarvitset tietokoneen ja kuulokkeet.

Myytävä tuote on sähköyhtiöiden ykkönen Helen Oy. Helen on luotettava, täysin kotimainen ja alan vanhimpia sähköyhtiöitä. Helen myy sähkösopimuksia ympäri Suomen ja hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Myytävä tuote on sellainen, jonka takana myyjä voi aina seistä ja kun saat tehtyä kaupan niin sinun ei tarvitse pyytää anteeksi – päinvastoin asiakas kiittää sinua.

Meillä on myynnin etätiimi jossa:

Puhelinmyyjä tekee myyntiä

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat puhelin- ja ständimyyjät

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

+ 0

Vuoden kokemus

+ 0

Huippumyyjää koulutettu nollasta

Miksi työskennellä Myyntiboostilla?

Etätiimiläiseltä odotamme:

Tästä työtehtävästä vastaa:
Saku Koponen

Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian:

Aloita tienaaminen hakemalla paikkaa

Tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tähän työhön hakeneet ovat
lukeneet näitä