Sähkönmyyjäksi Vattenfallille?

Tule mukaan sähkönmyynnin tykkitiimiin

Mikäli olet kiinnostunut myymään huipputuotetta, tienaamaan huikeita summia ja haluat ympäröidä itsesi kärkitason myyntitykeillä – niin kannattaa jatkaa lukemista!

Vattenfallin myyntitiimi on täysin uniikki ja meininki on älyttömän kova. Projektin vetäjänä toimii alan konkari, joka osaa opettaa sähkönmyynnin salat jokaiselle kovan oppimisasenteen omaavalle henkilölle!

Provisiomalli on läpinäkyvä, jokaisesta kaupasta maksetaan ja onnistumisista palkitaan tuntuvasti. Toimeentulosta ei tässä duunissa tarvitse stressata – tee kauppaa ja kehity myyjänä, rahaa tulee takuulla!

Tiimiin mahtuu sekä ständi- että puhelinmyyjiä. Myyjän paikkakunnalla ei ole merkitystä, työtä voi tehdä ympäri Suomen. Työtä tehdään kokopäiväisesti eikä sitä ole mahdollista tehdä osa-aikaisena.

Ständimyyntiä huipputienesteillä – miksi hakea?

Vattenfallin sähkösopimusten myynti on simppeliä ja hauskaa.  Koska myytävä tuote on oikeasti hyvä niin kysyntää tuotteelle riittää aina. Myyntimäärälle ei todellakaan ole asetettu mitään rajaa, ja parhaat myyjät myy sopimuksia yli 20 keskiarvolla per päivä!

Käytännön tasolla myyt asiakkaalle luotettavaa brändiä, toimivaa yhtiötä ja turvallisempaa/edullisempaa sähkösopimusta. Asiakkaan näkökulmasta sähkösopimuksen vaihtaminen on vaivatonta ja hyötyjä tulee hinnan putoamisen lisäksi useita. Suomeksi sanottuna myyjä saa rahaa siitä, että auttaa asiakasta valitsemaan itselleen paremman sopimuksen. Työ ei ole tyrkytystä tai pakkomyyntiä vaan asiakkaalle hyötyjen tarjoamista.

Olemme rakentaneet Suomen menestyksekkäimmän myyntijengin, jossa tehdään isoa tulosta. Tulos perustuu oikeaoppiseen koulutukseen ja maan parhaimpiin myynninvalmentajiin. Tiimissä vallitsee menestyksen ilmapiiri ja jokainen tekee päivittäin töitä kovilla tavoitteilla. Myyjiä johdetaan yksilöinä ja apunasi on aina myyntipäällikkö joka on valmiina jeesaamaan myyntituloksen ylös huonoinakin päivinä. Itse työ tehdään yksin, mutta hyvä tiimi ympärillä jeesaa myös sinut huipputuloksiin.

Teetkö sinä seuraavan myyntiennätyksen?

Sinut kouluttavat Suomen parhaimmat puhelin- ja ständimyyjät

Yli 5 vuoden kokemuksella puhelin- ja ständimyynnistä voimme todeta, että myyntityötä voi tehdä oikein tai väärin. Olemme rakentaneet voittavan myyntikonseptin ja voimme taata, että Myyntiboostilla opit miten tehdä myyntiä oikeaoppisesti, pitkäjänteisesti ja ennen kaikkea miten tehdään myyntiä isolla tuloksella.

+ 0

Vuoden kokemus

+ 0

Huippumyyjää koulutettu nollasta

Saku Koponen

Perustaja

”Minulle on aina ollut tärkeää tehdä asiat omalla tavallani ja mahdollisimman hyvin. Juuri tämän takia koen, että yrittäjyys ja myyntityö sopivat minulle parhaiten.

Ennen Myyntiboostia olen ollut lukuisissa eri myyntifirmoissa töissä ja näin jälkikäteen todettuna harvassa yrityksessä oikeasti opetettiin myymään tai asettamaan tavoitteita saatika autettiin yksittäistä myyjää juuri missään. Myyntityö oikealla tasolla vaatii tekijältään paljon ja sen takia halusimme luoda paikan, jossa henkilöt joilla on isot tavoitteet ja haluavat elämältään paljon saisivat mahdollisimman hyvät olosuhteet ja parhaan tuen tekemiselleen.


Minä tiedän miten myynnissä tehdään tulosta ja osaan auttaa jokaista kaivamaan parhaan potentiaalinsa irti. Vuosien kokemuksella uskallan myös luvata, että mikäli asennetta ja kiinnostusta myyntityöhön löytyy niin lähes jokaisesta on mahdollista tulla vähintään hyvä myyjä. Minun opissa myyntityön oppiminen ei varmasti ole kaikista kevyintä läpsyttelyä, mutta takuulla tehokasta ja palkitsevaa. Töitä joutuu tekemään tulosten eteen, mutta myös epäonnistuminen ja tyhmien kysymysten esittäminen on sallittua. Varmaa on se, että henkisesti & fyysisesti hyvinvoiva myyjä myy enemmän kuin huonosti voiva. Sen takia koen tärkeäksi, että tunnen myyjät edes jollain tasolla myös henkilökohtaisesti. Jotta pitkäjänteinen hyvä myyntitulos on mahdollista, on vapaa-ajan ja työajan oltava balanssissa. Tämän johdosta meiltä saa jatkuvaa tukea sekä työ- että vapaa-ajan asioihin.

Tärkeää minulle on myös se, että jokainen uskoo itseensä ja Myyntiboostiin ja voi oikeasti olla ylpeä siitä, että työskentelee juuri meillä. 

Tavoitteeni on saada enemmän ihmisiä tykkäämään työstään ja tekemään sitä oikealla asenteella sekä löytämään oman vision elämään. Oli se sitten myyntityön oppiminen, taloudellinen riippumattomuus, ihmisten auttaminen tai muuta vastaavaa niin uskallan luvata, että viemme sinua eteenpäin.”

Ota yhteyttä: +358 40 1783361

Aleksi Rönkkö

Perustaja

"Minun nimeni on Aleksi Rönkkö ja olen Myyntiboostin toinen perustaja. Pikkupojasta lähtien minua on aina kiinnostanut kaupanteko ja monen mutkan kautta tutustuttiin Sakun kanssa myynnin merkeissä. Näkemykset siitä miten myyntityössä ja elämässä pärjää kohtasi täydellisesti, joten päätettiin perustaa Myyntiboosti jotta voitaisiin auttaa muitakin nuoria menestymään. Tavoitteena oli ja on edelleen se, että myynnin ohessa saadaan tehtyä kaikista Myyntiboostilaisista taloudellisesti riippumattomia. Saattaa kuulostaa huvittavalta nuoren klopin höpötykseltä, mutta olen onnistunut siinä itse ja uskallan luvata, että meiltä saat siihen vähintäänkin erinomaiset eväät.

Tosielämässä menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa, joten mistään yön yli menestystarinasta on turha haaveilla. Ei tänään eikä huomenna. Siksi on tärkeää että hommia tehdään intohimolla ja aidosti ”rakkaudesta lajiin”. Mun tehtävä on siis Myyntiboostilla löytää se sun laji ja auttaa kehittymään siinä. Oli se sitten ständi tai puhelinmyynti, tehdään töitä suomen suurimpien yritysten kanssa sekä sähkö että operaattori alalla, jotta voidaan tarjota kuluttajille mahdollisimman hyvät ratkaisut niiden ongelmiin. Kun myymänsä tuotteen voi laittaa vaikka omalle mummolle, on myyminen mukavaa ja siitä saa kiksejä joka päivä!

Tykkään tehdä töitä, mutta välillä pitää myös osata löysätä ja nollata akkuja. Vapaa-ajalla kaikki adrenaliinintäyteinen moottoriurheilu ja erilaiset rakennusprojektit pitää mielen virkeänä ja jalat maassa."

Ota yhteyttä: +358 50 40734266

Faktoja tästä työtehtävästä

Huipputienestit

Huippumyyjä on palkkionsa ansainnut. Tästä työstä maksetaan onnistumisista tuntuvasti. Provisiomalli on läpinäkyvä – provisiorajoja ei ole!

Myyntivalmennus

Myyntiboostilla työskentelee alan parhaat myynninvalmentajat joita oikeasti kiinnostaa sinun tulos, tavoitteet ja miten ne saavutetaan. Opetamme sinut myymään vaikka kädestä pitäen, ja saat apua aina, kun tarvitset sitä.

Sijainti

Ständimyyntiä tehdään ympäri Suomen. Pääset tekemään myyntiä sekä kotikaupungissasi, että reissuhommissa!

Puhelinmyyntityö tapahtuu pääosin nykyaikaisella toimistollamme Helsingissä.

Myyntikilpailut

Tuntuvien palkkioiden lisäksi ansioitasi voit nostaa voittamalla myyntikilpailuja. Miltä kuulostaisi voittaa esimerkiksi arvokello myymällä eniten? Meillä nimittäin on voitettu sellainenkin!

Hyvä tiimi

Toimivan myyntitoimiston tärkeimpiä ominaisuuksia on hyvä tiimi. Toimistolla on kiva myydä, koska ympärillä on samanhenkisiä ihmisiä jotka auttavat aina tarvittaessa ja myös haastavat myyntikisoissa.

Matala byrokratia

Pääset vaikuttamaan omaan työskentelytapaan ja yrityksen toimintamalleihin. Meillä kaikki ovat saman arvoisia ja jokaisella on sama tavoite – tehdä kauppaa!

Tästä työtehtävästä vastaa:
Matias Malinen

Työn voi aloittaa joustavasti nopeallakin aikataululla, joten ilmoita itsestäsi pian:

Aloita tienaaminen hakemalla paikkaa

Tee elämäsi paras päätös ja hae mukaan Myyntiboostille. Ilmoita itsestäsi lomakkeen kautta ja soitamme sinulle pian.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp