Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste koskee Myyntiboosti Oy (jäljempänä myös ”Myyntiboosti” tai ”me”) ja myyntiboosti.fi -sivuston käyttöä joka on laadittu henkilötietolain §10 ja 24 mukaisesti ja täyttää GDPR:n (EU:n yleinen tiesotuoja-asetus) mukaiset rekisteri- ja tietosuojaselostevaatimukset.

Laadittu: 20.10.2021
Viimeisin muutos: 20.10.2021

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä: Myyntiboosti Oy
Y-tunnus: 2913174-1
Sähköpostiosoite: saku@myyntiboosti.fi

Mikäli kysymyksiä tietosuoja-asioista ilmenee, voit ottaa meihin yhteyttä yllä olevilla yhteystiedoilla.

Yhteystiedot rekisteristä vastaavalle

Saku Koponen, saku@myyntiboosti.fi

Rekisterin Nimi

Verkkopalvelun käyttäjärekisteri, markkinointirekisteri, asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus sekä oikeusperuste

Tietojenkäsittelylle on oikeusperuste EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Asiakassuhteidemme luomiseen ja niiden ylläpitoon käytämme rekisteriämme.

Vierailija antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn tässä tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoituksiin lähettämällä tiedot yhteydenottokaavakkeen tai WhatsApp -nimisen chatbotin kautta.

Rekisterin sisältö

Rekisteri sisältää vain yhteydenottolomakkeen tai WhatsApp -chattibotin kautta annetut tiedot jotka voivat sisältää:
– Täyden nimen
– Osoitetiedot
– Työnantajan
– Sähköpostin
– Puhelinnumeron
– IP-osoite

Tietojen säilytysaika
Tiedot säilytetään kunnes asiakassuhde loppuu tai mahdollisia yhteistyömahdollisuuksia ei katsota todennäköisiksi.

Säännönmukaiset tietolähteet
Sivustolla käytetään Google Analytics, Facebook Pixel, WhatsApp sekä tarpeen mukaan muita työkaluja joilla mitataan verkkosivuston toiminta, markkinoinnin tehokkuus sekä markkinoinnin tehostamista edesauttavia palveluita.

Tietojen luovutus EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle ellei asiasta ole sovittu asiakkaan kanssa erikseen.

Rekisterin suojaus
Rekisteri on salattu ja suojattu salasanoin kolmansien osapuolien toimesta.

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus sähköpostitse tai postilla rekisterinpitäjän osoitteeseen pyytää omat tiedot tai lähettää poistopyyntö, oikaiseminen tai kieltää suoramarkkinointi. 

Mihin tarkoitukseen Myyntiboosti kerää henkilötietoja ja miksi?

Keräämme henkilötietoja monenlaisiin tarkoituksiin, esimerkiksi asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Tähän sisältyy sekä nykyiset että potentiaaliset asiakkaat ja työntekijät. Nämä tarkoitukset kuvataan tässä tietosuojaselosteessa.

Evästeet Myyntiboostin verkkosivulla

Käytämme evästeitä (engl. Cookies) sivullamme. Evästeitä käytämme analysoimaan ja kehittämään verkkosivuamme, sisällöntuotantoon ja mainonnan luontiin ja kohdentamiseen.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja joita verkkopalvelin tallentaa päätelaitteellesi tai tietokoneellesi kun vierailet sivulla, joka käyttää evästeitä. Kun seuraavan kerran vierailet sivulla, laitteesi lähettää evästeet takaisin verkkopalvelimelle, joka tietojen perusteella mukauttaa sisältöä, mainontaa, muistaa valintasi ja optimoi sivua sinua varten.

Pääsääntöisesti evästeisiin ei tallennu mitään tietoja, joilla voisi tunnistaa tiettyä käyttäjää tai vierailijaa. 

Evästeiden hallinta

Verkkoselaimesi asetuksissa voit kieltää evästeiden käytön halutessasi (tai säännöllisesti poistaa tallennetut evästeet manuaalisesti selainhistoriasta). Monessa selaimessa voit surffata verkossa “yksityistilassa”, jolloin evästeitä ei tallenneta koneellesi tai päätelaitteellesi. Joidenkin verkkosivustojen toimivuus saattaa kuitenkin kärsiä, jos näin tehdään.

Saatamme luovuttaa evästetietoja kolmansille osapuolille tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja tarkoituksia varten.

Kolmansien osapuolten evästeet sivuillamme

Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä verkkosivullamme. Näiden päätarkoitus on antaa meille parempaa tietoa ja dataa miten vierailijamme selaavat verkkosivujamme. Näin pystymme seuraamaan ja kehittämään verkkosivuamme paremmaksi ja tehokkaammaksi. Sivustollamme saattaa löytyä yhteisöpalvelujen upotuksia, esimerkiksi Facebook, LinkedIn tai Instagram. Kyseiset palveluntarjoajat saattavat myös käyttää evästeitä omiin tarkoituksiinsa.

Kolmansia osapuolia, jotka saattavat tallentaa evästetietoja päätelaitteellesi, on Google Analytics, Google Tag Manager, Google Ads -palvelu, Facebook ja Instagram. Osa mainituista palveluista saattaa tallentaa tietoja EU:n ulkopuolella. Emme vastaa kolmansien osapuolten evästeistä tai niiden käsittelystä.