fbpx

Työskentely Myyntiboostilla

Etsimme ständimyyjää Suomen kovimpaan porukkaan. Tulet myymään sähkösopimuksia erilaisissa tapahtumissa, marketeissa ja kauppakeskuksissa.

– Kaikki myyjämme ovat alan huippuja

– Meillä vain kovimman asenteen omaavat pärjäävät

– Töitä saa tehdä yksin tai kavereiden kanssa. Tiimityöskentely tekee työstä hauskempaa

– Alan kovin palkkiotaso, keskipalkkiot tällä hetkellä + 8000 €/kk per myyjä

– Pääset reissaamaan porukalla ympäri Suomea

– Myytävä tuote on markkinoiden parhaimpia sähkösopimuksia. Tuotteen brändi ja hinta ovat kunnossa

 

Kasvotusten tehtävä myyntityö on työ, jonka voi oppia kuka tahansa

Myyntipisteellä tapahtuva myyntityö ei ole rakettitiedettä ja työssä pääset hyödyntämään omaa persoonaasi ja sosiaalisia taitojasi. Varsinaisesta myynnistä/myyntityöstä opetamme myyjälle kaiken tarvittavan. Mikäli olet kovan työmoraalin omaava ja myynti on mielestäsi kiinnostavaa niin ständimyynti Myyntiboostilla on elämäsi mahdollisuus. Työssä pääset haastamaan itseäsi joka päivä ja kaupan makuun pääset nopeasti ja satavarmasti. Tässä työssä eivät kaikki pärjää, mutta ne jotka pärjäävät niin heräävät joka aamu innoissaan hommiin. Tavoitteet on selkeät ja niihin päästään kun tehdään oikeita asioita. Ympärillesi saat Suomen kovimmat ständimyyjät ja Suomen parhaat valmentajat. Onnistuminen ei ole enää sattumasta kiinni. Myytävää asiakaskuntaa löytyy varmasti ja muiden onnistumiset ruokkii sinun onnistumistasi.

Lue lisää minkälaista ständimyyntityö on

 

Kattavan myyntikoulutuksen ansiosta aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, Myyntikokemuksesta on kuitenkin etua, mutta kaikista tärkeintä on se, että olet kunnianhimoinen ja tiedät, että olet valmis tekemään töitä ison palkkion eteen. Tavoite on tienata myyntipalkkioita joka kuukausi 8 000 €/kk. Vaadittuja työaikoja ei ole, mutta menestymisen kaava on mitä enemmän tekoja, sitä enemmän tulosta. Parhaat myyjät työskentelevät noin 9-10 tuntia päivässä niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Kova tulos syntyy kun uskot itseesi ja olet valmis painamaan töitä myös silloin, kun tuntuu siltä, että ei jaksa. Toisin sanoen vaikka et omaisi yhtään myyntikokemusta, mutta tiedät, että työmoraalisi ja asenteesi on kultaa niin tämä työ saattaa sopia sinulle.

Yleisimpiä kysymyksiä?

Mitä tässä työssä oikeasti tehdään?

– Kontaktoidaan ihmisiä marketeissa ja kauppakeskuksissa. Tavoite on pysäyttää mahdollisimman monta ihmistä myyntipisteelle ja tarjota heille parempaa/edullisempaa sähkösopimusta. Jokaisesta onnistuneesta kaupasta maksetaan.

En ole ikinä myynyt mitään, onko minun mahdollista tehdä tälläista työtä?

– Kyllä on. Myyntikokemus ei ole välttämättä avain onneen. Kun aloitat meillä, koulutamme tuotteet ja myynnin peruspilarit kuntoon. Sen jälkeen pääset työskentelemään huippujen kanssa, joiden kanssa opit varmasti loput. Työilmapiirimme on kannustava ja kaikki nykyiset myyjät osallistuvat uusien kouluttamiseen. Voit tulla esimerkiksi suoraan myyntialan ulkopuolelta ja silti oppia työn hyvin nopeastikkin. Ensimmäisinä kuukausina tavoite tienestisi on noin 6 000 €/kk ja taitojesi kehityttyä toki myös tienestit kasvaa

Minkälaisia ihmisiä Myyntiboostilla työskentelee?

– Jokaista Myyntiboostilla työskentelevää yhdistää vähintään muutama asia. Kaikilla on tahto menestyä ja riittävä työmoraali saavuttaa asioita mihin eivät muut kykene. Erityisesti kaikkia yhdistää hyvä paineensietokyky ja itsevarmuus. Ihan sama mitä myyt, niin tulet kohtaamaan myös ihmisiä. jotka eivät haluaisi kohdata sinua. Näiden kohdalla on tärkeää tietää, että se ei ole henkilökohtaista ja ne kuuluvat pelin henkeen. Kyky suodattaa negatiivisia asioita tulee löytyä. Mikäli kaikki olisivat heti kättelyssä valmiina ostamaan niin myyntityötä ei olisi.

Tienaako joku oikeasti tuollaisia summia?

– Kyllä tienaa. Se ei vaadi muuta kuin pitkäjänteistä työntekoa. Tarjottavalle tuotteelle löytyy kysyntää aina, joten kyse on vain omasta tahtotilasta ja aktiivisuustasosta

 

Mikäli kuulostaa siltä, että olet etsimämme henkilö niin ilmoita itsestäsi lomakkeella tai soita suoraan: Saku Koponen puh. (040) 1783361 tai Aleksi Rönkkö puh. (050) 4073426